Din biladvokat – Bilbranchens specialister - Vi rådgiver ikke private!

Din biladvokat er et advokatfirma med mange års erfaring og speciale i bilbranchen. Vi rådgiver om alle aspekter vedrørende drift af værksteds- og bilvirksomheder, uanset størrelse. Vi har valgt at fokusere på værksteder, bilforhandlere og andre brancheaktører - og rådgiver derfor som udgangspunkt ikke forbrugere - hverken i relation til en professionel brancheaktør eller i forholdet mellem to forbrugere. 

Advokatvirksomheden ejes og drives af Erik Storgaard Rasmussen og Johanne Berner Hansen, der tilsammen har over 25 års specialiseret erfaring med rådgivning og retssager indenfor bilbranchen, hvilket giver Storgaard & Berner et solidt fundament i forhold til rådgivning af vores kunder. Vi har et unikt samarbejde med Dansk Bilbrancheråd, som er bilbranchens største brancheorganisation og tilbyder i samarbejde med Dansk Bilbrancheråd en full-service-pakke med alt fra juridisk bistand i retssager til lukrative forsikringsordninger.

Vi bruger vores erfaring aktivt i vores rådgivning, og vores mål er herved at tilføre vores kunder værdi i alle facetter af vores rådgivning.

På vores hjemmeside kan du læse om aktuel biljura.

 Vi har en række gode samarbejdsforbindelser, der sikrer, at vi også har mulighed for at levere rådgivning indenfor fagområder, som ikke ligger indenfor Storgaard & Berners ekspertområde.